Glitter Supernova - VolleMaanKalender.nl

Wat is jouw sterrenbeeld? Lees hier over de 12 tekens van astrologie.

Er zijn twaalf tekens in de dierenriem. Dit zijn de sterrenbeelden zoals wij ze kennen. Dit zijn (op volgorde van de dierenriem): Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen.

De sterrenbeelden zijn weer ingedeeld in elementen: de Vuurtekens (Ram, Leeuw en Boogschutter), de Aardetekens (Stier, Maagd en Steenbok), de Luchttekens (Tweelingen, Weegschaal en Waterman) en de Watertekens (Kreeft, Schorpioen en Vissen).

Ram (21 maart – 19 april)

Sterrenbeeld Ram loopt van 21 maart tot 19 april. De Ram is avontuurlijk en zelfverzekerd, maar ook zelfgericht en impulsief. Het is het eerste teken van de dierenriem en brengt – op z’n Rams – altijd een energiek begin. Rammen – een vuurteken – zijn geboren leiders. Ze zijn moedig, optimistisch, gepassioneerd en uitgesproken. Sterrenbeeld Ram handelt voordat ze denken – impulsief, jep! Ze zijn flexibel, snel, competitief en willen altijd nummer één staan, bijvoorbeeld bij wedstrijden of activiteiten.

Rammen vechten voor onrecht en uiten graag hun mening en gedachten. Ze zijn charmant en charismatisch en kunnen andere mensen moeiteloos overtuigen en verleiden. Dat, in combinatie met hun lef en de risico’s die ze nemen, maakt de Ram vaak de held. Een rol die ze prima past.

Stier (20 april – 20 mei)

Sterrenbeeld Stier loopt van 21 april tot 20 mei.